İçmeler İlkokulu
İçmeler Köyü Gölyaka / DÜZCE

VİZYON

İçmeler İlkokulu olarak vizyonumuz; Çevresiyle bütünleşmiş, çağın değerlerini kavrayan, bilgi toplumun insanlarının yetiştiği; karşılıklı saygı, güven ve işbirliğine dayalı sürekli bir gelişme içerisine giren, yerel ve ulusal başarıların elde edildiği model bir okul olmaktır.

MİSYON

İçmeler İlkokulu olarak misyonumuz; uygun öğrenme ortamlarında öğrencilerimizi etik değerlere bağlı kalarak ve kendimizi sürekli geliştirerek, hayata ve ortaöğretime hazırlayarak, araştırmacı, sorgulayıcı ve eleştirel düşünebilen nesiller yetiştirerek okulumuzda Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmektir.

Normal Öğretim

İlkokul 08:50 - 14:30 Anasınıfı 09.00 - 14.00

Pansiyon Bilgisi

Servis yoktur. Öğretmenler kendi imkanları ile gidip gelmektedir.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Güzel bir köy ortamında okulunu, ülkesini, içinde yaşadığı dünyayı seven, benimseyen, inançlı, kararlı, cesur, soran, sorgulayan, çalışkan, disiplinli, başarılı, kendini sürekli geliştiren, öğrenme heyecanı ve merakı olan,katılımcı, yaratıcı, iyi ahlaklı, yapıcı, bilimsel, sorumluluk sahibi, iyi eğitilmiş öğrenciler yetiştirmektir.

Düzce Gölyaka İçmeler Köyü

Atık KağıtvePil Toplama HER AY BİR YER PROJESİ